Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Afrofonás, Raszta haj képes leírás - Hajhosszabbítás.tlap.hu
részletek »

Afrofonás, Raszta haj - Hajhosszabbítás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hajhosszabbitas.tlap.hu » Afrofonás, Raszta haj
Keresés
Találatok száma - 5 db
Afro Productions kft.

Afro Productions kft.

Sok éves tapasztalattal, megbízható minőségben, megfizethető áron készítünk Afrikai és Afro-amerikai hajfonatokat és frizurákat nőknek, férfiaknak, gyermekeknek, igény szerinti hosszban, fazonban, a legújabb divat szerint.

Hajfonoda kft.

Hajfonoda kft.

Lehet hagyományos, és különleges formákban is kérni. Általában műhaj hozzáadásával ill. hozzáfonásával készül, mert így sokkal tartósabb és sokkal szebb is. Az árak hosszúságtól és tincsvastagságtól függenek. A kibontása egyébként nagyon egyszerű, otthon elvégezhető. A befonott frizurát is lehet festeni.

Rasta haj készítése

Rasta haj készítése

Ezen az oldalon olyan infókat találsz, mint a raszta frizura (dreadlocks) eredete, készítése és kritériumai; valamint jelentkezhetsz nálam, ha szeretnél ilyen hajviseletet. Ezt az e-mail menüpontban teheted meg. A galériában kedvedre böngészhetsz az eddig elkészített frizurák között, amelyek vagy elnyerik tetszésedet vagy nem. Természetesen a már meglévő rasztád gondozásáról is tárgyalhatunk.

Rastarambo, Debrecen

Rastarambo, Debrecen

A www.rastarambo.hu oldalon keresztül bárki megkereshet, aki raszta, dreadlock hajat szeretne Debrecenben. A következőket tudom nyújtani: raszta frizura készítése, javítása, igazítása, horgolása, festése. Lehetőség van a raszta haj, a raszta tincsek levágására is, illetve minimális tőbéli bontására. Az oldalon a bejelentkezés mellett információkat lehet olvasni a készítéséről, a stílusról, és a kultúráról. A galériában található képeim bemutatják az eddigi munkáimat. Érdeklődni: info@figaroteam.hu 06 30 611 6894 Földesi Rastarambo Tamás

Rasztaház

Rasztaház

Tevékenységi körünk: - Raszta készítés,javítás - Raszta hosszabbítás, dúsítás - Raszta sapkák, fejpántok egyénreszabott készítése - Afrofonás - Hajfelvarrás - Ragasztás - Tincsenkénti mikrógyûrûs illesztés - Póthajak, pepik, parókák egyénreszabott készítése - Hajvásárlás

Tuti menü